jueves, 12 de junio de 2014

L'arbre de les Sabates, Emilia Lang i Peagreen Boat Puppet Company

El llibre d'aquest últim mes abans de les vacances d'estiu és L'arbre de les Sabates de Emilia Lang i Pea Green Boat Puppet Company, publicat per Walrus Books el 2013.


Els autors d'aquest llibre, Emilia i Edu, viuen en el nostre barri i tenen una companyia de titelles que es diu Pea Green Boat. Vaig conèixer el treball meravellós d'aquests artistes un dia que vaig anar a veure un dels seus espectacles: L'eruga voladora


En aquest enllaç en podeu veure uns moments. La Martina, la meva filla, i jo ens vam quedar bocabadats, tots els titelles estaven fets de ganxet i materials reciclat i tenien ànima! T'atrapaven de seguida gràcies al saber fer sensible de l'Emilia que donava vida a tot un món sencer creat per personatges engrescadors i una història divertida amb l'amor per les petites coses.


El mateix passa amb el seu llibre il·lustrat L'arbre de les sabates. Et trobes de sobte dins un nou món i comences a viatjar amb el Tim, el protagonista del conte, en una història de sorpreses i personatges curiosos.




  Així que res més, bon viatge...preparats, llestos, ja!