martes, 14 de enero de 2014

L'INCREÏBLE NEN MENJA LLIBRES d'Oliver Jeffers

Començo aquest projecte amb un dels meus llibres il·lustrats preferits perquè la seva història és simbòlicament el que m'agradaria que fessin els nostres fills: menjar-se un món de llibres!

L'increïble nen menja llibres de Oliver Jeffers, autor del text i de les il·lustracions,
publicat en català per Andana Editorial l'any 2013.
(La versió original en anglès, The Incredible Book Eating Boy, és de 2006)


A l'Enric, el protagonista, li agraden els llibres. Però no com agraden normalment: a l'Enric li encanta menjant-se els llibres. Un dia comença per casualitat i a poc a poc, cada dia una mica més... acaba menjant-se llibres sencers de totes les matèries, sobretot els llibres vermells. Així l'Enric es torna cada vegada més intel·ligent, fins i tot sap més coses que els seus pares i la seva mestra!




Però és clar, com en totes les coses, exagerar no porta bons fruits i així l'Enric haurà d'inventar-se alguna altra cosa que fer amb aquests llibres...



Il·lustrat magistralment per Oliver Jeffers (mireu la seva pàgina web per descobrir més llibres d'aquest increïble il·lustrador  http://oliverjeffers.com/) aquest àlbum il·lustrat diverteix grans i petits i no pot, amb aquest personatge tan simpàtic, no fern-us apassionar un cop més a la lectura.
Un detall a la contraportada encantarà als vostres fills!
Espero que us agradi!

El podeu trobar també a la bibliotèca del barri i a l'Abacus d'Hostafrancs.



CADA MES UN LLIBRE. Preparats, llestos, ja!

Benviguts a tots el que passeu per aquest bloc!

Aquest espai neix amb la voluntat de compartir la meva experiència d'il.lustradora, mare i gran apassionada de llibres il·lustrats i activitats creatíves per a nens de totes les edats, o sigui: de 0 a 100 anys!

Publicaré cada mes la ressenya i algunes fotos d'un NOU LLIBRE que l'Escola Lloret afegirà a la biblioteca de l'escola.
Aquest projecte neix amb la col·laboració de la directora de l'escola, Montserrat Lloret, i la responsable del Pla de Lectura (que ja fa anys que es duu a terme en la nostra escola) Carme Foraster. Ambdues molt amablement suporten aquest nou projecte per fomentar la lectura entre els nostres fills.

Conjuntament amb això aniré publicant periòdicament fotos i detalls d'activitats creatíves per realitzar a casa amb els vostres fills.
Espero que disfruteu d'aquest espai,
Us convido a publicar comentaris, suggeriments i idees sobre el tema!
Apa, comencem!

Adjunto les meves pàgines webs si voleu xafardejar sobre allò que faig,
a part de ser la mamà del Roger, la Martina i el Marcel :)

www.ilboscoblu.blogspot.com.es
www.robridda.com

Roberta Bridda